Amit nyújtani tudok neked

Belsőépítészeti tervezés és lakberendezés

Gondosan megterveztétek az újonnan épülő házatokat, de a berendezés kialakításánál elakadtatok abban, hogy biztosan minden igényeteket ki tudja majd szolgálni? Szeretnél egy irodát vagy üzlethelyiséget praktikussá és kényelmessé, ugyanakkor vonzóvá alakítani, amely inspirálja a benne dolgozókat?

Segítek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában az otthonod vagy munkatered számára, hogy maximálisan kihasználhasd a rendelkezésre álló helyet és funkciókat.

Első lépésként egy konzultáció alkalmával megbeszéljük az igényeidet, életstílusodat. Ezután a kapott építész tervek alapján elkészítem a koncepció tervet, amelyen még van lehetőségünk változtatni azért, hogy a tervezett berendezéshez, térrendezéshez megteremtsük a szükséges helyet. Megkapod tőlem a komplett belsőépítészeti tervdokumentációt a 3D látványtervekkel együtt.

Belsőépítészeti tervezés
Felújítás és átalakítás
Rám van szükséged, ha

Meglévő ingatlan felújítása, átalakítása

Szeretnéd felújítani otthonodat de nem tudod pontosan milyen lehetőségeid vagy korlátaid vannak? Kinéztél egy ingatlant, amit szeretnél megvenni, de előbb látnod kell mennyibe fog kerülni az átalakítása?

Egy konyhabútor vagy egy fürdőszoba burkolatának cseréje egyszerűnek tűnhet, mégis tervezést igényel például, ha a vizes illetve elektromos kiállásokat át kell helyezni vagy újakat kell kialakítani. A kivitelezőnek mind az árajánlathoz, mind a megvalósításhoz szüksége lesz a módosításokat tartalmazó tervekre.

Ha ebben gondolkozol, felmérem a jelenlegi állapotot (felmérési terv) minden elektromos, gépész kiállással, ezután az igények, elképzelések alapján elkészítem a koncepció tervet. Az új elrendezés, terek, funkciók kialakításához igazítunk mindent (pl.: lámpák, kapcsolók, dugaljak helye, vizesblokkok esetében a vizes kiállások helye stb).

Amikor csak egy kis segítség kell

Tanácsadás

Szeretnéd felfrissíteni a tér hangulatát egy kis szín- és stílusváltoztatással, vagy éppen bútorvásárlás előtt állsz, de nem tudod, merre indulj? Együtt megtaláljuk azokat a színeket és stílusokat, amelyek igazán kifejezik a személyiségedet anélkül, hogy nagyobb változtatásokba kellene belefognod.

Belevágtál az otthonod felújításába, és csak idő közben derült ki, hogy ez a munka összetettebb feladatokat rejt magában, mint amire eredetileg számítottál? A segítségemmel képes leszel átlátni a lehetőségeidet, megmutatom a számodra megfelelő irányt.

  • Lakberendezési tanácsadás
  • Tervezési tanácsadás
  • Berendezési tervezés alaprajzi szinten
  • Szín- és stílustanácsadás
Tanácsadás